Donald i Melania Trump (Photo by Alex Wong/Getty Images)
Donald i Melania Trump (Photo by Alex Wong/Getty Images)

Pobornici teorija zavjere iznijeli su još jedan primjer koji bi trebao potvrditi njihovu tezu da prva dama Amerike Melania Trump koristi dvojnicu prilikom pojedinih javnih pojavljivanja sa suprugom.


''Boja kose, razdjeljak na pogrešnoj strani, drugačija košulja…..to definitivno nije ona, komentirali su Twitteraši nakon objavljenih snimaka od 24. kolovoza tijekom njihova posjeta Columbusu u američkoj saveznoj državi Ohio.

Vezani članci Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Trump otkrio istinu o "lažnoj Melaniji": Putuje li s njim prava supruga ili njezina dvojnica? Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Internet je uvjeren da na ovoj slici s Donaldom Trumpom nije Melania: Tko je onda ta žena?!

Snimka Melanije kada s Trumpom izlazi iz aviona prilikom dolaska u Columbus i snimka Melanije tijekom obilaska dječje bolnice, prema teoretičarima zavjere dokaz je da prva dama koristi dvojnicu koja je i ovoga puta imala problem s outfitom, tvrde Twitteraši koji su analizirali i Melanijino poziranje te kilažu, sugerirajući da je osoba koja izlazi iz aviona teža od osobe koja se pojavila u dječjoj bolnici.

''Opet lažna Melanija tijekom Trumpovog posjeta državi Ohio'', komentirao je jedan od Twitteraša. ''Ne znam tko je osoba s košuljom na točkice, ali to nije ona, neki su od komentara. Dodali su i kako je dvojnica, kako bi bila uvjerljivija trebala izbjegavati snažno rukovanje, koje nije karakteristično za Melaniju'', tvrde.

Tvrdnje o ''lažnoj'' Melaniji pojavile su se i tijekom NATO summita u Bruxellesu u srpnju i tijekom posjeta Trumpa i Melanije Puerto Ricu. Američki predsjednik tada je istaknuo kako njegova žena stoji kraj njega, iako je to bilo sasvim očito i suvišno za reći.

Teoretičari zavjere tada su isticali nos koji je, kako su tvrdili, potpuno drugačiji od Melanijinog, piše dailymail.co.uk