Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Želio uživati s obitelji

Meksički diler krenuo na utakmicu u Brazil, no ovome se nije nadao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan meksički diler uhićen je u ponedjeljak u Rio de Janeiru dok je čekao zrakoplov za Fortalezu gdje se igrala utakmica Meksiko-Brazil za koju je imao kupljene karte.

Diaza Barajasa, za kojim je izdana tjeralica zbog krijumčarenja metamfetamina u Sjedinjene Države, uhitila je brazilska policija po nalogu Interpola i ostat će u pritvoru dok sudac ne odluči o njegovu izručenju Sjedinjenim Državama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRESTRAŠNE BROJKE U Brazilu srušen dnevni rekord novooboljelih, Meksiko ima više od 6000 novozaraženih Slika nije dostupna Tisuće preminule U Brazilu više od četiri milijuna ljudi oboljelih od koronavirus, objavljeni zabrinjavajući podaci o smrtnosti zdravstvenih radnika

Meksiko je, u sklopu Svjetskog nogometnog prvenstva, u utorak igrao s Brazilom u gradu Fortalezi, na sjeveroistoku zemlje.

Na Facebooku provocirao policiju pa završio u zatvoru

"Upotrijebio je prave osobne dokumente za ulazak u zemlju misleći da ga nitko ne traži, no mi smo znali da je kupio karte za utakmicu", kazao je čelnik brazilskog međunarodnog policijskog centra Luiz Cravo Dorea.

Brazil je poduzeo sve kako bi podigao razinu sigurnosti za vrijeme trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva, a oko 100.000 policajaca angažirano je u gradovima u kojima se održavaju utakmice zajedno sa 60.000 vojnika također zaduženih za osiguranje.

Po riječima brazilskog policijskog čelnika, policija je pratila Diaza Barajasa otkako je 11. lipnja prešao granicu u Paragvaju no odgađala je njegovo uhićenje želeći provjeriti je li diler imao u planu rasparčavanje droge u Brazilu.

"Nakon nekoliko dana bilo je jasno da je samo došao gledati utakmice svjetskog kupa sa svojom obitelji", kazao je Dorea dodavši da su ga mogli uhititi i na stadionu no da je bilo jeftinije to napraviti u Riju.

Po navodima policije, diler je prije uhićenja zajedno sa ženom i dvoje djece bio odsjeo u hotelu u turističkom dijelu Rija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene