Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hvalio se s novcem i drogom

Na Facebooku provocirao policiju pa završio u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Diler je htio pokazati kako je u njegovom gradu jednostavno prodavati drogu pa je na Facebooku objavio selfie s drogom i novcem ispred policijskog automobila

Čini se da brojni kriminalci nikako ne mogu naučiti kako na društvenim mrežama ne smiju objavljivati fotografije i statuse koji su povezani s ilegalnim stvarima jer do tih informacija lako može doći i policija. Tako je npr. mladić koji je u Michiganu pljačkao banke objavio nekoliko selfie fotografija na kojima je, osim što je nosio istu odjeću koju je koristio u pljačkama (snimile su ga nadzorne kamere), pozirao s oružjem koje je koristio u tim pljačkama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

'Selfie' po cijenu zatvora: Opljačkao banke pa pozirao s oružjem na Facebooku

Na ove je fotografije naišao i jedan policajac koji je mladića (čije je ime na Facebooku King Romeo) prijavio FBI-u čiji su ga agenti sačekali ispred kuće i uhitili.

Policajcu se hvalio kako ima najbolju robu

Zbog hvaljenja na Facebooku s kriminalnim pothvatima prošlog je tjedna još jedan 'pametnjaković' završio iza rešetaka – 21-godišnji Taylor Harrison iz Floride na najvećoj se društvenoj mreži hvalio sa svojim 'uspješnim životom dilera droge' te je objavljivao fotografije u kojima je prijateljima pokazivao kako je jednostavno prodavati drogu u njegovom gradu.

Na USA Todayju kažu kako je, među inim, objavio i fotografije nakojima pozira s drogom i novcem te fotografiju na kojoj pozira s drogom, dok se u pozadini nalazi policijski automobil – provocirajući policiju koja mu ne može ništa. Ove su fotografije privukle pažnju policije koja je poslala prikrivenog agenta – on je od Harrisona kupio drogu (diler se policajcu čak pohvalio kako on 'prodaje najbolju robu') te ga je nakon toga odmah i uhitio.

Zatvorenici će služiti zatvorske kazne od tisuću godina, ali u samo osam sati?!

S obzirom da je Harrison prije toga objavljivao selfie fotografije na Facebooku s kojima je ponižavao policiju, na Facebook profilu lokalne policijske postaje objavili su njegove fotografije koje je snimio prikriveni agent te fotografiju nakon njegovog uhićenja uz prigodni tekst – 'selfie uzvraća udarac'. Taylor Harrison trenutno je u zatvoru gdje čeka suđenje, a određena mu je jamčevina od 55 tisuća dolara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene