Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"SHRVAN SAM"

Medvjed napao dvije žene pa ih čuvao kao sljedeći obrok: "Strašno ju je vidjeti takvu, gadno ju je sažvakao"

Medvjed: Ilustracija - 4
Medvjed: Ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Grupa žena zaputila se pješačkom stazom tražeći lijepa mjesta za snimanje prizora jesenjeg lišća ne sluteći da će ih napasti - medvjed. Dvije žene trenutačno se nalaze na intenzivnom liječenju, a sve je prepričao suprug jedne od žrtava.

Na odjelu intenzivne njege u bolnici Royal Alexandra u Edmontonu Gary Hansen sjedi pokraj kreveta svoje supruge Leosette i govori joj: "Volimo te. Drži se." Ne može držati svoju ženu za ruku jer su joj ruke previše oštećene od napada medvjeda.

Pod sedativima je i na respiratoru nakon više od šest sati operacije, kojoj je bila podvrgnuta zbog ozljeda ruku, glave, leđa i uha. "Ona je moj dar od Boga. Strašno je vidjeti svoju ženu takvu. Medvjed ju je gadno sažvakao."

Leosette Canoy i njezinu prijateljicu Analyn Shurtliff Bartolome teško je ozlijedio mužjak crnog medvjeda koji je na njih nasrnuo na pješačkoj stazi u blizini Dawson Creeka, grada na sjeveroistoku kanadske pokrajine British Columbia.

Losettina nećakinja, koja je s njom bila u šetnji, prepričava kako je njezina teta napadnuta kada je priskočila u pomoć svojoj prijateljici.

Kako je pao mrak, policija kaže da su dva službenika RCMP-a u terenskom vozilu pronašla dvije žene kako leže u grmlju s ozljedama opasnim po život. Stožerni zapovjednik Damon Werrell kazao je da su policajci upucali velikog medvjeda koji je stajao u blizini svojih žrtava.

Proganja ga slika supruge kako leži u grmlju

Leosettin muž rekao je da ga proganja slika njegove žene i njezine prijateljice kako leže u grmlju, čekajući da budu spašene, dok medvjed čuva svoj ulov, svoj sljedeći obrok. "Moja supruga radi s odraslim osobama s invaliditetom i pobožna je kršćanka", poručio je.

Ona je prije 15-ak godina emigrirala u Kanadu s Filipina, a on kaže da se zaljubila u kanadsku divljinu istaknuvši kako Leosetta voli planinarenje i kampiranje, a nerijetko su se zajedno okušavali u brdskoj vožnji quadovima. Rekao je da je grupa krenula na pješačku stazu tražeći lijepa mjesta za snimanje jesenskih slika s jesenjim lišćem, prenosi CBC.

"Ovdje živimo u Kanadi i slušamo o napadima medvjeda, ali nikada ne mislimo da ćemo to biti mi, znate? A sada je ovdje s mojom obitelji i bilo je to užasno iskušenje. Shrvan sam."

Pročitajte i ovo Ilustracija PSI BEZ NADZORA Još jedan napad psa na čovjeka: U Slavonskom Brodu izgrizli muškarca i njegovog ljubimca

Pročitajte i ovo Ilustracija Obaviještena veterinarska inspekcija Užas kod Slavonskog Broda: Žena nakon napada psa završila u bolnici, vlasnici prekršajna prijava

U objavi na društvenim mrežama obiteljski prijatelj druge žrtve poručio je kako se ona nalazi na intenzivnoj njezi u Vancouveru te da ima teške ozljede ruke. Naveo je kako je Bartolome supruga i majka dvoje djece tinejdžerske dobi te da naporno radi kako bi uzdržavala svoju obitelj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene