Otkriven je mogući motiv pucnjave u školi u Teksasu u kojoj je 17-godišnji Dimitrios Pagourtzis ubio svojih osam kolega i dvije nastavnice.

Galerija


Majka djevojčice Shane Fisher, koja je ubijena u petak u školi u Santa Feu, ispričala je novinarima kako je Dimitrios Pagourtzis bio zaljubljen u njezinu kćer i mjesecima ju progonio. 

Vezani članci Stravično ubojstvo na Kajzerici (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) Imao je ilegalno oružje i odbio se predati policiji: Ubojica je bio 36-godišnji taksist, preživjela beba je njegovo dijete Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Milan Bandić o masakru na Kajzerici: Pojedinačni incidenti ne utječu na sigurnost u gradu

Na kraju ga je odbila, a niti tjedan dana nakon toga uzeo je oružje i ubio svoje kolege. Shana mu je bila prva žrtva, ispričala je majka Sadie Rodriguez u subotu za ABC 13.

Tužitelji još nisu potvrdili mogući motiv ubojice. Ranije su objavljeni novi uznemirujući detalji o napadaču, koji je samo nekoliko dana prije ubojstava snimljen kako sudjeluje u školskom plesu.