Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Malezijska Zračna luka u Kuala Lumpuru traži vlasnika tri Boeinga ostavljena na aerodromu.


U Maleziji se traga za zaboravljivim vlasnikom koji je ostavio tri aviona u Međunarodnoj zračnoj luci u Kuala Lumpuru. Da bi ga pronašli, objavili su i oglas u novinama The Star.

Nepoznatom vlasniku tri Boeinga 747-200F dali su 14 dana da ih preuzme, a u suprotnom 'zadržavaju pravo da prodaju ili se na drugi način riješe zrakoplova'. Na taj način prikupljenim novcem financirali bi se eventualni troškovi i dugovi, piše CNN.

Vezani članci Divlja svinja Kuda idu divlje svinje? Snimka iz frizerskog salona konačno otkrila istinu Američka proturaketna obrana (Foto. Arhiva/AFP) Ništa od američkog odgovora ruskim nuklearnim super-projektilima: Pentagon raskinuo ugovor s Boeingom - zbog problema s dizajnom

NADE SU UTIHNULE 'Pronađena vrata nisu pripadala nestalom zrakoplovu'

Zainol Mohd Isa, generalni direktor Zračne luke, izjavio je da su vlasti bezuspješno pokušavale stupiti u kontakt s posljednjim poznatim vlasnicima dodavši da je riječ o međunarodnim kompanijama. Prema oznakama i podacima iz baze, zrakoplovi su bili vlasništvo Air Atlanta Icelandica, ali su prodani 2008. godine.

Ukoliko se vlasnik ne javi, zrakoplovi će na prodaju ili u staro željezo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook