Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Malezijski premijer izjavio je u četvrtak da se njegova zemlja "neće odmarati" dok se ne razriješi misterij zrakoplova na letu MH370 od kojeg ništa nije pronađeno ni mjesec dana nakon nestanka, usprkos međunarodnoj potrazi koju Australija smatra "najtežom u povijesti".


"Želimo naći odgovore. Želimo utješiti obitelji i nećemo se odmarati dok odgovori ne budu pronađeni", izjavio je Najib Razak tijekom posjeta centru za potrage u Perthu, na zapadnoj australskoj obali, odakle kreću brodovi i avioni.

Britanska podmornica pridružila se potrazi za nestalim Boeingom 777

Vezani članci Slika nije dostupna NADE SU UTIHNULE 'Pronađena vrata nisu pripadala nestalom zrakoplovu' Slika nije dostupna Godinu dana misterija: 'Vjerojatnost da se pronađu ostaci MH370 manja je od 1 posto'

No, zasad, usprkos stotinama plutajućih predmeta otkrivenih na satelitskim snimkama na jugu Indijskog oceana, plovila osam zemalja sudionica u operacijama nisu skupila ništa što doista pripada olupini Boeinga 777 Malaysia Airlinesa.

Avion je nestao 8. ožujka, s 239 osoba. Malezija je službeno objavila 25. ožujka da je "skončao na jugu Indijskog oceana". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook