Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Leno na račun McCainovih godina: Vatrogasci su nam zabranili da vam donesemo tortu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republikanski kandidat za predsjednika McCain nastupao je jučer u 'The Tonight Showu' Jaya Lena te zbijao šale na račun svojih godina budući da mu je za nekoliko dana 72. rođendan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Conan O'Brien potpuno potučen Kraljevski povratak Jaya Lenoa na američki NBC Slika nije dostupna Povratak Terminatora Schwarzenegger bazukom raznio auto Jaya Lenoa

Posebni gost jučerašnjeg talk showa poznatog američkog voditelja i komičara Jay Lena bio je republikanski kandidat za predsjednika John McCain.

McCain će u petak napuniti 72 godine, a tom prilikom Leno mu je poželio sve najbolje šaliviši se u svojoj maniri: 'Željeli smo donijeti i darovati vam tortu u emisiji, ali nas je nadležni vatrogasac upozorio da je to ipak malo previše svjećica.'

Nastup u 'Tonight Showu' bila je ujedno i prilika McCainu da objasni i medijski škakljivo pitanje o tome koliko kuća posjeduje. Kada ga je Leno pritisnuo s tim pitanjem senator je pokušao promijeniti temu no na kraju je ipak odgovorio.

'Ponosan sam što mogu služiti ovoj zemlji. I to nema nikakve veze s mojim kućama. Moj angažman ima veze s tim da svakom Amerikancu osiguram siguran dom i krov nad glavom,' rekao je McCain uz odobravanje i aplauz publike.

Inače, John i Cindy McCain te njihova djeca posjeduju ukupno osam kuća od kojih su neke u vlasništvu njihovih kompanija i poslovnih partnera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene