Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivao vatreno oružje?

'Legiji u ćeliji među knjigama pronađen pištolj'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod Milorada Ulemeka Legije u zatvorskoj ćeliji u Beogradu pronađeno je vatreno oružje. Prilikom pretresa ćelije kod osuđenika za atentat na premijera Srbije, Zorana Đinđića i bivšeg zapovjednika Jedinice za specijalne operacije među knjigama pronađen je pištolj zbog čega je Legiji nakon tri dana pozlilo, piše Kurir.

Od, kako stoji, odlično obavještenog izvora list saznaje da je u izvanrednoj kontroli zatvora u Bačvanskoj prije deset dana oko 18 sati, među Legijinim brojnim knjigama nađen pištolj. ’Pištolj je vidjelo tridesetak osoba koje su obavile pretres ćelije. Međutim, sumnja se da informaciju o tome Uprava nije prenijela nadležnima. U trenutku kada je obavljan pretres, Legija je boravio u ćeliji i bio je uznemiren’, tvrdi sugovornik koji je, kako piše Kurir, želio ostati anoniman te dodaje kako je događaj iz Ulemekove ćelije snimljen sigurnosnim kamerama i da mu je nakon nekoliko dana pozlilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vrhovni sud Srbije Proizvoljna su nagađanja o potvrdi najviše kazne Ulemeku Slika nije dostupna Planirao bijeg? U Ulemekovoj ćeliji pronađen plastični pištolj

’U zatvoru se već danima prepričava incident od tog četvrtka poslijepodne. Iako u prvom trenutku nije pokazao veliku nervozu, Legija je dan kasnije, u petak, satima u ćeliji gurao stolac, što je radio samo još jednom prije toga, i to kada su mediji objavili da će ga ostaviti supruga. Osim uznemirenosti, Legija se u ponedjeljak žalio i na zdravstvene probleme, zbog čega su u zatvor pozvani liječnici, a šestorica su ga detaljno pregledali', kaže izvor.

Budući da snimka sigurnosnih kamera nije ni proslijeđena Upravi za zatvorske sankcije, izvor tvrdi kako ’netko pokušava zataškati slučaj’. ’U Okružnom zatvoru dogodio se presedan, jer nikada do sada u ćeliji zatvorenika nije pronađeno vatreno oružje. Tko je mogao donijeti pištolj ako se zna da svi koji ulaze u zatvor moraju proći sigurnosni aparat za detekciju metala', pita se Kurirov izvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene