Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi trag

Kum Joce Amsterdama pao na poligrafu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je došla do traga koji možda povezuje ubojstvo Ive Pukanića i Ivane Hodak. Slobodan Đurović, poznatiji kao kum Joce Amsterdama, navodno je pao na poligrafskom ispitivanju na pitanjima vezanim za ova dva slučaja.

Slobodan Đurović reakciju na poligrafskom testiranju pokazao je na upit ima li kakve veze s ubojstom Ive Pukanića i Nike Franića, piše Jutarnji list. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suđenje za ubojstvo Pukanića Mafalani je policiji prijavio da će se dogoditi ubojstvo Slika nije dostupna 'Nemam se od čega braniti' Slučaj Pukanić: Đurović očekuje oslobađajuću presudu

Đurović je pao i na pitanjima je li  umješan u ubojstvo Ivane Hodak te jesu li s oba ubojstva povezani Joca Amsterdam i Stanko Subotić Cane, poznati crnogorski poduzetnik.

>> Srpski mediji: Pukanić je strahovao od Sretka Kalinića

>> Ubijeni Pukanić i Franjić; izvanredno stanje?

>> Ubojstvo Ivane Hodak ranije najavljeno

Đurović je na poligrafsko testiranje upućen odmah nakon što ga je policija uhitila zajedno s Robertom Matanićem na području Spačve, u blizini hrvatsko-srpske granice. 

Na ispitivanju je tvrdio da je u Hrvatsku došao kako bi naplatio dug od Matanića, no poligraf je pokazao da laže te je došlo do preokreta u istrazi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene