Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u školi

Krvavi sat biologije: Nastavnik ubio zeca i oderao ga pred učenicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavnik je donio zeca u razred te ga pred učenicima ubio i oderao. Bila je to lekcija o tome kako se ubijaju životinje i prerađuje njihovo meso za prehranu. Nakon bizarnog predavanja i burnih reakcija, ispričao se svima.

Neimenovani nastavnik stavio je životinju u napravu koja ju je obuzdala te joj je potom slomio vrat i oderao. Nesvakidašnju lekciju teško da će zaboraviti učenici Srednje škole Columbia, u gradu Nampa u Idahu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opće znanje kroz prozor Divjak o novostima u strukovnim školama: "Umjesto povijesti staklari bi, primjerice, učili povijest staklarstva" Slika nije dostupna Nedaleko od Teksasa Pronađen nasukan nakon uragana: Razotkriven misterij zubatog čudovišta ''bez očiju''

Riječ je o izvanredovnom profesoru, koji ima farmu zečeva i drugih životinja, koji je i više nego pretjerao u realizmu na satu biologije. Nakon burnih rekacija, nastavnik se učenicima ispričao za proživljene šokove krvavog predavanja, koje škola niti na kojin način nije odobrila, a ispostavilo se i da nisu znali da će se provesti, jer su ih o svemu obavijestili tek uznemireni roditelji.

Neobični savjeti za nastavnike: Učenici prepisuju? Neka, i to je trud!

'To nije nešto što se radi u našoj školi', rekla je Allison Westfall, glasnogovornica škole. Odbila je komentirati hoće li nastavnik snositi posljedice zbog svojih postupaka na spornom satu biologije, prenosi Independent.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene