Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratila se u Windsor

Kraljica Elizabeta II. provela noć u bolnici: Otišla na "preventivna ispitivanja" pa otkazala putovanje

Britanska 95-godišnja kraljica Elizabeta II. provela je noć u bolnici, potvrđeno je iz Buckinghamske palače.

Elizabeta II. provela je noć sa srijede na četvrtak u bolnici zbog, izvijestili su iz Buckinghamske palače, "preliminarnih ispitivanja". U četvrtak se vratila u Windsor i objavljeno je da je bila dobro raspoložena.

Potvrđeno je da odlazak u bolnicu nema veze s koronavirusom. Ipak, njezin posjet Sjevernoj Irskoj otkazan jer joj je potreban odmor, izvijestio je Reuters.

"Poštujući medicinske savjete da se par dana odmara, kraljica je u srijedu primljena u bolnica na preventivna ispitivanja te se vratila u Windsor prije ručka", objavljeno je iz Buckinghamske palače.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U javnoj izjavi Raskol u Znanstvenom savjetu: Dio članova će se ograditi od izjava Gordana Lauca

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POREZ NA ULOŠKE Žestoka rasprava u Saboru, HDZ-ovka iznenadila izjavama: ''Pa ne menstruiraju žene otkad je Plenkovića''

Izvor blizak kraljevskoj obitelji rekao je za Reuters da je kraljica u bolnici bila jer je njezin tim veoma oprezan po pitanju njezina zdravlja. Nekim se svojim dužnostima vratila već u četvrtak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene