Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kontroverzna reklama s Hitlerom skida se s meksičke TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksički Savezni izborni institut naredio je televizijskim postajama prestanak emitiranja kontroverzne reklame koja gorljivog ljevičara u pohodu na Kongres uspoređuje s diktatorima poput Hitlera i Pinocheta.

Televizijska reklama, financirana od strane poslovnog čovjeka bjesnog zbog blokade Kongresa u kojem oporbeni zastupnici pokušavaju spriječiti plan reformi naftnog sektora, poručuje da vođa pobune u Kongresu Andres Manuel Lopez Obrador ugrožava demokraciju.

Pročitajte i ovo NewsBar produkcija video spota za Addiko banku ADDIKO DONOSI Potpuno drugačiji: Napravili spot o uvođenju eura koji je osvojio publiku i objasnili što s "bičvom ispod kreveta" Slika nije dostupna U društvu Hitlera i Osame Bin Ladena Mao Tze Tung u njemačkoj reklami u obliku spermatozoida

Ljevičari su 10. travnja zauzeli govornicu u Kongresu kako bi spriječili izglašavanje vladinog prijedloga o smanjenju uloga za privatna ulaganja u naftni sektor koji se od 1938. nalazi pod kontrolom države. Ta je akcija paralizirala rad Kongresa.

"Tko je zatvorio parlamente? Godine 1933. to je bio Adolf Hitler u Njemačkoj, 1939. Benito Mussolini u Italiji, a 1973. Augusto Pinochet u Čileu", stoji u spornoj reklami čije je uklanjanje zatražila ljevičarska Stranka demokratske revolucije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene