Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SJEVERNA KOREJA

Kim Jong Un u smrtnoj opasnosti nakon operacije? Američke tajne službe prate njegovo zdravstveno stanje

Kim Jong Un (Foto: Kim KNS / KCNA / AFP)
Kim Jong Un (Foto: Kim KNS / KCNA / AFP) Kim KNS / KCNA / AFP
Aktualno Galerija Kim Jong Un (Foto: Kim KNS / KCNA / AFP) Kim Jong Un (Foto: Kim KNS / KCNA / AFP) Foto: Kim KNS / KCNA / AFP +0 Kim Jong Un stigao u Vladivostok (Foto: AFP) - 7 Galerija 1/2 >>
Američke tajne službe pomno prate zdravstveno stanje sjevernokorejskog čelnika Kim Jong Una nakon njegove operacije.

Američke tajne službe prate informacije prema kojima je Kim Jong Un u smrtnoj opasnosti nakon operacije, javlja CNN, koji se poziva na izjave neimenovanog američkog dužnosnika za kojeg navode da ima izravna saznanja o događaju.

Pročitajte i ovo Iran je dronovima prvi put u povijesti sa svojeg teritorija napao Izrael Tenzije na vrhuncu Objavljeni detalji o američkoj akciji: Izrael pripremio odgovor na napad Irana - ''Bliski istok je na rubu'' Napad na Izrael Napeta situacija Iran je Americi poslao jako opasnu poruku: "Povučete li jedan potez..."

Južnokorejski Daily NK objavio je da je sjevernokorejski vođa nedavno podvrgnut kardiovaskularnom zahvatu zbog previše rada te da se nakon zahvata oporavlja u vili u Hyangsanu.

Nagađanja o zdravstvenom stanju sjevernokorejskog čelnika pojavila su se nakon što je propustio proslave rođendana svog djeda Kim Il Sunga 15. travnja.

Informaciju da je Kim Jong Un teško bolestan demantiraju izvori u južnokorejskoj vladi i dužnosnik kineske Komunističke partije. Južnokorejsko ministarstvo za ujedinjenje reklo je da ne može komentirati ta izvješća.

Međutim, dva izvora u južnokorejskoj vladi i dužnosnik kineske Komunističke partije, koji je želio ostati anoniman, kažu da Kim nije teško bolestan. Izvješća o Kimovu zdravstvenom stanju nisu istinita, rekli su oni. (CNN, Hina) 


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene