Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kim Jong-un, najmlađi sin 'dragog vođe' Kim Jong-ila i nasljednik dinastije sjevernokorejskih komunističkih vladara, obavio je barem jednu plastičnu operaciju kako bi sličio svom djedu Kim Il-sungu.


Takve su spekulacije krenule u Južnoj Koreji nakon što su se pojavile fotografije debeljuškastog i nervoznog budućeg vođe Sjeverne Koreje na velikom kongresu Komunističke stranke na kojem mu je dodijeljen čin generala te je dobio funkciju potpredsjednika Središnje vojne komisije stranke, piše Telegraph.

>> Sin Kima Jong-Ila imenovan na najviše dužnosti

Vezani članci Slika nije dostupna Kim Jong ilov mlađi sin nazvan Sjajnim Drugom Slika nije dostupna VIDEO: Odmetnuti sin Kim Jong Ila i kockar kaže da neće biti nasljednik

Bucmasti obrazi, dvostruka brada i usne koje se u uglovima spuštaju nadolje, pokazuju očitu sličnost s djedom. Sličnosti pridonosi i kratko ošišana kosa sa strane.

'Prije nije tako izgledao'

Prema pisanju južnokorejskih medija, nasljednik dinastije nije prije tako izgledao te se nagađa da se podvrgnuo plastičnoj operaciji kako bi što više sličio djedu. 'Mnogi u Sjevernoj Koreji tvrde da prije nije tako izgledao, posebno ističući bradu', rekao je Toshimitsu Shigemura sa sveučilišta u Tokiju. 'Na ranijim fotografijama nije bilo ni blizu takve sličnosti', tvrdi on.