Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Prije nije tako izgledao'

Kim Jong-un operirao lice da liči na Velikog vođu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kim Jong-un, najmlađi sin 'dragog vođe' Kim Jong-ila i nasljednik dinastije sjevernokorejskih komunističkih vladara, obavio je barem jednu plastičnu operaciju kako bi sličio svom djedu Kim Il-sungu.

Takve su spekulacije krenule u Južnoj Koreji nakon što su se pojavile fotografije debeljuškastog i nervoznog budućeg vođe Sjeverne Koreje na velikom kongresu Komunističke stranke na kojem mu je dodijeljen čin generala te je dobio funkciju potpredsjednika Središnje vojne komisije stranke, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Kim Jong Un i Donald Trump (Foto: AFP) Stručnjaci skeptični: Sjeverna Koreja sama će odrediti rokove za denuklearizaciju

>> Sin Kima Jong-Ila imenovan na najviše dužnosti

Bucmasti obrazi, dvostruka brada i usne koje se u uglovima spuštaju nadolje, pokazuju očitu sličnost s djedom. Sličnosti pridonosi i kratko ošišana kosa sa strane.

'Prije nije tako izgledao'

Prema pisanju južnokorejskih medija, nasljednik dinastije nije prije tako izgledao te se nagađa da se podvrgnuo plastičnoj operaciji kako bi što više sličio djedu. 'Mnogi u Sjevernoj Koreji tvrde da prije nije tako izgledao, posebno ističući bradu', rekao je Toshimitsu Shigemura sa sveučilišta u Tokiju. 'Na ranijim fotografijama nije bilo ni blizu takve sličnosti', tvrdi on.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene