Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio u Soči

Otmičar zrakoplova pod istragom zbog pokušaja terorističkog napada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinac je htio skrenuti zrakoplov prema Sočiju jer su se tamo nalazili ruski predsjednik Vladimir Putin i ukrajinski Viktor Janukovič koji, prema njema, imaju 'krvave ruke'.

Ukrajinac koji je u petak navečer pokušao skrenuti zrakoplov turske zračne kompanije prema Sočiju pod istragom je zbog "prijetnje terorističkim napadom", objavile su u subotu ukrajinske specijalne službe.

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Slika nije dostupna Pokušaj otmice Putnik s bombom pokušao avion koji je letio za Istanbul skrenuti prema Sočiju!

Putnik ukrajinskog državljanstva (45) koji je letio na letu turske kompanije Pegasus od Harkova prema Istanbulu pokušao je ući u pilotsku kabinu, vičući "Idemo u Soči", ali je bio svladan i uhićen po slijetanju u Istanbul.

Putnik s bombom pokušao avion koji je letio za Istanbul skrenuti prema Sočiju!

On je pokušao skrenuti zrakoplov prema Sočiju jer su se tamo nalazili ruski predsjednik Vladimir Putin i ukrajinski Viktor Janukovič, povodom otvaranja Zimskih olimpijskih igara, a oni po njemu imaju "krvave ruke", rekao je Maxine Lenko, šef istražnog odjela ukrajinskih specijalnih službi (SBU) na konferenciji za novinare.

Protiv Ukrajinca je pokrenuta istraga zbog "prijetnje terorističkim napadom i pokušaja otmice aviona". (Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene