Brigitte i Emmanuel Macron bili su "oličenje prave ljubavi", tvrdi kći prve dame Francuske koja je javno progovorila o tome kako se njezina majka zaljubila u svojeg učenika.

Galerija


Tiphaine Auzière (34), kći Brigitte Macron, bila je devetogodišnjakinja kada se njezina majka, tada udana učiteljica, zaljubila u svojeg 15-godišnjeg učenika Emmanuela Macrona. Romansa danas 65-godišnje Brigitte i 40-godišnjeg Emmanuela je počela u malom gradu Ameinsu.

"Bili su očarani jedno drugim i bilo je očigledno što se događa između njih dvoje. Bilo je teško", otkrila je Tiphaine u dokumentarcu Brigitte Macron: Francuski roman koji je emitiran u srijedu.

Opisala je kako Brigitte je prvi put za Emmanuela čula od starije sestre koja je došla doma i rekla: "Mama, u mom razredu je dečko koji zna apsolutno sve o svemu."

Prekretnica je bio trenutak kada je tada 16-godišnji Macron priznao svojim roditeljima da gaji emocije prema svojoj nastavnici, a oni su tada zamolili Brigitte da se prestane viđati s njihovim sinom dok ne navrši 18 godina.

"Ne mogu ništa obećati", rekla im je Brigitte. Njezin tadašnji suprug otkrio je da ga vara s učenikom koji je išao u razred s njihovom kćerkom i odselio se iz kuće.

Emmanuela Macrona obitelj je pak poslala da završi školovanje u Parizu, no njegova veza na daljinu s Brigitte opstala je narednih 13 godina, a 2007. su se vjenčali.

Vezani članci Slika nije dostupna Biografija Brigitte Macron otkriva sočne detalje iz života francuskog predsjednika Brigitte Macron, Emmanuel Macron (FOTO: Profimedia) Prljavi detalji koji će uzburkati duhove: Morao je izraziti ono što je tada osjećao

"Znam da sam aferom povrijedila svoju djecu, ali da nisam napravila takav izbor, propustila bih život", rekla je kasnije Brigitte.

U "Francuskom romanu" prikazani su kao potpuno odani jedno drugome.

"Ako bih morala opisati kako izgleda moja vizija prave ljubavi onda bi to bili Emmanuel i mama. Kada su zajedno, za njih ništa drugo ne postoji", rekla je Tiphaine Auzière, piše Telegraph.