Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kate McCann odbila odgovarati na pitanja u istrazi o Maddie

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kate McCann odbila je odgovoriti na 48 pitanja koja su joj postavili potugalski policajci tijekom istrage o nestanku njezine kćeri Madeleine.

Shrvana majka ipak nije odbila odgovoriti na sva pitanja postavljena za vrijeme policijskog intervjua krajem prošle godine. Policijski izvori otkrivaju, kako se Kate pozivala na svoje pravo na šutnju nakon što je i formalno proglašena osumnjičenom u slučaju. 

Pročitajte i ovo Portugalski premijer Antonio Costa Pritvoren šef kabineta Portugalski premijer Costa podnio ostavku zbog istrage o korupciji: "Savjest mi je čista, ali neću se više kandidirati" Slika nije dostupna Nestanak Madeleine McCann vjerojatno nikada neće biti riješen?

>> Policija pronašla Madeleineinu krv, majka pod sumnjom

Prije dva tjedna policija je i službeno oslobodila Kate i njezinog supruga Gerrya sumnji o bilo kakvoj upletenosti u nestanak Madeleine. Detalji istrage koju je provodila portugalska policija tako će biti dostupni javnosti.

Policijski detalji iscrpljujuće istrage, koja je trajala 14 mjeseci, biti će objavljeni i u medijima, jer je slučaj zatvoren prije četiri dana.

U ogroman dosje, za kojeg kažu da ima oko 20 tisuća stranica, uključene su i izjave svjedoka, transkripti s ispitivanja McCannovih, te skrivani detalji i tragovi koje su istražitelji ispitivali. 

Maddie je nestala u svibnju 2007. godine, samo nekoliko dana prije četvrtog rođendana.  Roditelji su ju ostavili samu s braćom u apartmanu u portugalskom odmorištu u Praia da Luz, dok su se prijateljima bili na večeri. 

>> Za povratak Madeleine McCann ponuđeno 1,5 milijuna funti

Jučer je jedan portugalski list objavio da je jedno od pitanja za vrijeme ispitivanja Kate McCain bilo i zašto je ona, od samog početka istrage tvrdila da je njezina kćer oteta. Također policiju je zanimalo je li djeci davala nekakve lijekove, je li ponekad očajavala zbog njihova ponašanja, te je li istina da je razmišljala o tome da skrbništvo nad Maddie preuzmu njezini rođaci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene