Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija pronašla Madeleineinu krv, majka pod sumnjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portugalska je policija jučer 11 sati ispitivala Kate McCann, majku nestale 4-godišnje djevojčice Madeleine McCann. Policija je, naime, pronašla Madeleineinu krv u automobilu koji su McCannovi u Potugalu iznajmili 25 dana nakon što su prijavili nestanak.

Više od četiri mjeseca nakon nestanka male Britanke Madeleine McCann, u turističkom kompleksu na
jugu Portgala, njezina majka Kate McCann mogla bi dobiti status osumnjičene, rekla je glasnogovornica obitelji Justine McGuinness. 

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen" Slika nije dostupna Uputili otvoreno pismo premijeru Maddie bi danas slavila 8. rođendan, roditelji ne odustaju od potrage

McCann će danas biti ispitana na policiji drugi puta u posljednja 24 sata, u aferi koja je izazvala međunarodnu potragu bez presedana. 

Saslušana tijekom 11 sati u četvrtak u prostorijama pravosudne policije u Portimaou, 39-godišnja Kate McCann ponovno je ondje došla danas ujutro.

Prema riječima njezina glasnogovornika Davida Hughesa, McCann je podvrgnuta "ispitivanju osobe koju se sumnjiči da je počinila kriminalnu radnju", ali to ne uključuje "određeni predmet optužbe".

Njezin odvjetnik Pinto de Abreu potvrdio je novinarima da je
mogućnost ispitivanja njegove klijentice iznesena na policijskom saslušanju "ali bez ičeg konačnog".

Glasnogovornica McCann, Justine McGuiness, na tv postaji SkyNews ocijenila je "smiješnim" tvrdnje prema kojima je Maddiena majka bila umiješana u smrt kćeri.

"Smiješno je sugerirati da Kate može biti umiješana na ovaj ili onaj način u smrt svoje kćeri", kazala je ona ističući da ta tvrdnja nije iznesena što se tiče njezina supruga Gerryja, koji također treba biti saslušan, i kojega se "različito tretira".

Madeleine McCann nestala je prije četiri mjeseca u portugalskom ljetovalištu Praia da Luzu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene