Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Par iz Splita je do Praga putovao duže od 24 sata. Svako toliko su dobivali nove informacije, a za sve je kriv kaos u praškoj zračnoj luci.


"Da smo autobusom išli prije bismo stigli. Djevojka i ja smo trebali u četvrtak ujutro biti na sastanku u Pragu te smo u srijedu oko 14 sati došli u Zračnu luku Split gdje smo saznali da je otkazan let koji nas je trebao odvesti direktno u odredišni grad.

Zbog hitne situacije smo uzeli druge karte Croatia Airlinesa po cijeni od 3000 kuna po osobi i odletjeli za Rim", opisao je svoje neugodno iskustvo par iz Splita.

Na rimskom aerodromu su saznali da je let za Prag odgođen i zakazan za 20 sati. U međuvremenu je došao njihov easyJet zrakoplov s leta koji su propustili u Splitu.

Svećenik u Francuskoj odlučio iz aviona blagosloviti polja i stoku - 1 FOTO Svećenik blagoslovio stoku i polja iz - aviona: "Ne vidim kako bi to obavio pješice"

Zrakoplov J-16 Dramatičan susret s kineskim borbenim zrakoplovom, vlada izrazila zabrinutost: "Opasni manevar je predstavljao sigurnosnu prijetnju"

"Čekali smo cijelu noć, ali nije bilo letova za Prag, a od Ryanaira nismo dobili nikakvu informaciju. Od pilota smo saznali kako se dogodio kaos u Pragu u njihovom sustavu kontrole leta te su reducirali letove tako da ih je otkazano pet ili šest", rekao je sugovornik za Slobodnu Dalmaciju.

Zbog broja otkazanih letova, dosta ljudi je tražilo smještaj u hotelu pa se i to pokazalo dodatnim problemom. "Situacija nam je kao na Titaniku, prvo djeca i žene jer ovdje u Rimu, u Ostiji, nema slobodne sobe u hotelu. Zato smo mi muškarci ostali na aerodromu", opisao je par koji je konačno u četvrtak predvečer ipak uspio stići na odredište.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju