Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan kandidat za predsjednika SAD-a

Kandidat za predsjednika: Svi će dobiti besplatnog ponija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
On se kandidirao za predsjednka SAD-a, zove se Vermin Supreme, na glavi nosi čizmu i za sebe tvrdi da je prijateljski nastrojen fašist.

Ukoliko ste mislili da su izbori i predizborne kampanje dosadni, pogledajte ovog kandidata. Vermin Supreme se već ranije kandidirao na izborima, no ove je godine prvi put sudjelovao na televizijskom predstavljanju svog programa. I nije se nimalo suzdržavao.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Slika nije dostupna "ISKORISTIT ĆE USTAVNO PRAVO" Milanović ne odustaje: Predložit će Saboru svojeg kandidata za predsjednika Vrhovnog suda

'Ameriko, moje ime je Vermin Supreme i ja sam prijateljski nastrojen fašist. Ja sam tiranin kojem biste trebali vjerovati i trebali biste mi dopustiti da upravljam vašim životima jer ja znam što je najbolje za vas', rekao je na televizijskom predstavljanju kandidata, a prenosi Huffington Post.

Kao sastavni dio svog programa najavio je obavezno pranje zubiju jer 'gingivitis dovoljno dugo nagriza zubno meso ove nacije', ulaganje u istraživanje putovanja kroz vrijeme i besplatne ponije za sve građane.

Je li Vermin ozbiljan kandidat za predsjednika ili se samo izruguje instituciji predsjedničkih izbora, procijenite sami, ali u jedno smo sigurni, ovaj će vas video zasigurno namijati, posebice Verminova pjesmica na kraju videa.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene