Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vozač kamiona odlučio se kockati vožnjom preteškog kamiona preko mosta, koji nije napravljen za promet teških teretnih vozila.


Strahota koju možete vidjeti na fotografijama, djelo je 34-godišnjeg Kineza, koji je identificiran samo kao gospodin Zhang u kineskim medijima.

Vezani članci Norveški most, ilustracija Tijekom pandemije blizanci se druže na mostu koji dijeli dvije države: ''Ja moram ostati metar na svojoj strani, a on metar na svojoj'' Zvonimir Troskot - 2 Ako dođu na vlast, Mostovci će u Zagrebu ukinuti službene automobile političarima: ''Ostvarit ćemo značajne uštede''

>> Vodeni val prošao Zagreb, urušio se most kod Siska

Iako se radi o događaju koji datira otprije godinu dana, odnosno 19. srpnja 2011., fotografije su u kineskim medijima osvanule tek nedavno.

Epilog čitavog slučaja je isto tako tek sad poznat, jer je sud proglasio vozača krivim za nesreću te će on morati platiti svojim novcem nastalu štetu, koja iznosi oko 200 milijuna kuna, prenosi portal chinacartimes.com.

Zhang se na sudu branio tako da je rekao kako je samo radio što mu je šef rekao. Ostaje nejasno otkud će nesretni vozač posuditi toliki novac da bi platio odštetu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.