Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalna kazna

Kamiondžija srušio most i mora platiti 200 milijuna kuna odštete!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač kamiona odlučio se kockati vožnjom preteškog kamiona preko mosta, koji nije napravljen za promet teških teretnih vozila.

Strahota koju možete vidjeti na fotografijama, djelo je 34-godišnjeg Kineza, koji je identificiran samo kao gospodin Zhang u kineskim medijima.

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 4 tragedija u Baltimoreu Šestorica radnika pala s mosta koji se urušio u rijeku: "Ne vjerujemo da ćemo ih pronaći žive" Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

>> Vodeni val prošao Zagreb, urušio se most kod Siska

Iako se radi o događaju koji datira otprije godinu dana, odnosno 19. srpnja 2011., fotografije su u kineskim medijima osvanule tek nedavno.

Epilog čitavog slučaja je isto tako tek sad poznat, jer je sud proglasio vozača krivim za nesreću te će on morati platiti svojim novcem nastalu štetu, koja iznosi oko 200 milijuna kuna, prenosi portal chinacartimes.com.

Zhang se na sudu branio tako da je rekao kako je samo radio što mu je šef rekao. Ostaje nejasno otkud će nesretni vozač posuditi toliki novac da bi platio odštetu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene