Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neugodan gaf se dogodio u gradu Coimbatore u Indiji – umjesto fotografije Nelsona Mandele, greškom su stavili fotografiju Morgana Freemana.


Na billboardu koji je postavljen kraj ceste u indijskom gradu Coimbatore, umjesto fotografije nedavno preminulog bivšeg predsjednika Južnoafričke Republike Nelsona Mandele, stavili su fotografiju poznatog glumca Morgana Freemana., piše NY Daily News.

Vezani članci Testiranje na koronavirus u SAD-u WHO javlja o rekordnom porastu broja slučajeva koronavirusa u jednom danu Lokalni pljusak Našli se točno na granici lokalnog pljuska i snimili nevjerojatan prizor

Lažni prevoditelj završio na psihijatriji!

Naime, Freemanovo lice se nalazi uz manje fotografije velikih boraca za ljudska prava poput Martina Luthera Kinga, Majke Tereze i Mahatme Gandhija. Uz sve to, na billboardu piše: 'Trebamo biti ponosni što smo dio ere u kojoj su oni živjeli'.

Trgovac, koji je platio za postavljanje billboarda u čast Mandeli, kazao je medijima da je riječ o grešci dizajnera te dodao da će fotografija uskoro biti zamijenjena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook