Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neugodan gaf se dogodio u gradu Coimbatore u Indiji – umjesto fotografije Nelsona Mandele, greškom su stavili fotografiju Morgana Freemana.


Na billboardu koji je postavljen kraj ceste u indijskom gradu Coimbatore, umjesto fotografije nedavno preminulog bivšeg predsjednika Južnoafričke Republike Nelsona Mandele, stavili su fotografiju poznatog glumca Morgana Freemana., piše NY Daily News.

Vezani članci Andrew Dunbar Glumac iz "Igre prijestolja" iznenada preminuo na sam Badnjak: "Nikad mi ovo neće biti jasno..." Nicki Minaj Teško je ne gledati u bujni dekolte slavne reperice kad on doslovno viri na sve strane

Lažni prevoditelj završio na psihijatriji!

Naime, Freemanovo lice se nalazi uz manje fotografije velikih boraca za ljudska prava poput Martina Luthera Kinga, Majke Tereze i Mahatme Gandhija. Uz sve to, na billboardu piše: 'Trebamo biti ponosni što smo dio ere u kojoj su oni živjeli'.

Trgovac, koji je platio za postavljanje billboarda u čast Mandeli, kazao je medijima da je riječ o grešci dizajnera te dodao da će fotografija uskoro biti zamijenjena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook