Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neugodan gaf se dogodio u gradu Coimbatore u Indiji – umjesto fotografije Nelsona Mandele, greškom su stavili fotografiju Morgana Freemana.


Na billboardu koji je postavljen kraj ceste u indijskom gradu Coimbatore, umjesto fotografije nedavno preminulog bivšeg predsjednika Južnoafričke Republike Nelsona Mandele, stavili su fotografiju poznatog glumca Morgana Freemana., piše NY Daily News.

Vezani članci Smog u New Delhiju (Foto: AFP) - 1 Indija prisiljena provoditi neobično pravilo za vozače: Zbog smoga uveden sustav ''par-nepar'' Jakob Bergant Žongler (Foto: Nova TV) - 3 Prije nje nikad nije bio u vezi:  Vegan kojem je tata mesar prvu je curu upoznao  u hramu i odmah je oženio

Lažni prevoditelj završio na psihijatriji!

Naime, Freemanovo lice se nalazi uz manje fotografije velikih boraca za ljudska prava poput Martina Luthera Kinga, Majke Tereze i Mahatme Gandhija. Uz sve to, na billboardu piše: 'Trebamo biti ponosni što smo dio ere u kojoj su oni živjeli'.

Trgovac, koji je platio za postavljanje billboarda u čast Mandeli, kazao je medijima da je riječ o grešci dizajnera te dodao da će fotografija uskoro biti zamijenjena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook