Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njegova supruga Siziwe odvela ga je u bolnicu na redovni pregled, obzirom da Thamsanqa boluje od šizofrenije, ali je zadržan.


Thamsanqa Jantjie, čovjek koji je na komemoraciji za Nelsona Mandelu mahao rukama umjesto da je tumačio jezik za gluhe završio je na psihijatriji, javlja Yahoo News.

Otkrivena MRAČNA TAJNA 'lažnog prevoditelja'

Vezani članci Američki vojnici u Iraku, ilustracija Ubijen otac iranskog nuklearnog programa, izrešetali ga u štićenom vozilu. Vlasti poručuju: "Ovo je čin terorizma, osvetit ćemo ga" Nož u ruci, ilustracija (Foto: Getty) Užas u Valpovu: Mladić nožem nasrnuo na članove obitelji i teško ih ozlijedio, uhićen 15 minuta nakon napada

Njegova supruga Siziwe odvela ga je u bolnicu na redovni pregled, obzirom da Thamsanqa, kako je i sam priznao, boluje od šizofrenije, ali je zadržan.

Kako je rekla njegova supruga, posljednji dani bili su jako stresni za njega.

Thamsanqa je na pregled morao ići na dan komemoracije, ali ga je otkazao nakon što mu je ponuđeno da bude tumač na komemoraciji.

No, tom je prilikom, kako je rekao kasnije, imao napad šizofrenije što je dovelo do besmislenog mahanja rukama.

'Vidio sam anđele koji padaju po stadionu, čuo sam glasove i izgubio koncentraciju', izjavio je Thamsanqa nakon što je otkriveno da uopće nije tumačio jezik za gluhe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook