Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREDIZBORNA KAMPANJA

VIDEO Kanadskog premijera opet napali bijesni građani: Nakon sjemenki bundeve na red je došla malo teža artiljerija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanadskog premijera Justina Trudeaua su za vrijeme predizborne kampanje prosvjednici pogodili šljunkom, prenosi u utorak BBC.

Vraćao se u svoj autobus nakon što je posjetio pivovaru kada su ga pogodili kamenčići. Nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna promjena izgleda Kanadskog premijera žene su ovakvog zavoljele, a sad je jednim novim detaljem dobio dozu zrelosti

Trudeau je raspisao prijevremene izbore sredinom kolovoza, u nadi da će njegova liberalna stranka lijevog centra formirati većinsku vladu.

No, kampanju su mu poremetili prosvjedi protiv njegove ideje o uvođenju obveznog cijepljenja protiv COVID-19 i drugih ograničenja.

Prije nešto više od tjedan dana, premijer je morao otkazati izborni skup nakon što je gomila bijesnih prosvjednika omela događaj.

Pročitajte i ovo Justin Trudeau (Foto: AFP) procjene rezultata Kanadski premijer Justin Trudeau zadržao vlast, ali će voditi manjinsku vladu

U razgovoru s novinarima u zrakoplovu nakon incidenta u Londonu u saveznoj držai Ontariu Trudeau je rekao da je možda pogođen u rame i usporedio je incident s onim kada je žena na njega bacala sjemenke bundeve 2016. godine.

Trudeauovi planovi za obvezno cijepljenje postali su ključno pitanje uoči izbora 20. rujna. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene