Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigla nova prijetnja

Jeziva ruska "čestitka" početku NATO samita: "Roscosmos objavljuje satelitske fotografije mjesta 'centara odlučivanja'"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska svemirska državna agencija Roskosmos uputila je specijalnu "čestitku" članicama NATO-a. Povod je samit koji se održava od 28. do 30. lipnja.

Ruska svemirska državna agencija Roskosmos objavila je satelitske snimke Madrida, Washingtona, Pentagona i Bijele Kuće, Londona, Pariza, Berlina i Bruxellesa.

Pročitajte i ovo Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump Ilustracija Važna obljetnica Hrvatska je već 15 godina dio najmoćnijeg vojnog saveza, ali o njezinu članstvu odluku nisu donijeli hrvatski građani

Tvrtka u vlasništvu Dmitrija Rogozina uz snimke satelita objavila je i koordinate na kojima se nalazi svaki pojedini grad.

"Danas se u Madridu otvara NATO samit na kojem će zapadne zemlje Rusiju proglasiti svojim najvećim neprijateljem", poručuju.

"Dok će se predstavnici 30 zemalja saveza, kao i partneri i kandidati, baviti strateškim konceptom do 2030. godine, Roscosmos objavljuje satelitske fotografije mjesta održavanja samita i samih 'centara odlučivanja' koji podržavaju ukrajinske nacionaliste. Istovremeno dajemo koordinate objekata", dodali su i napisali koordinate objekata koji se nalaze na snimkama.

 

O ratu u Ukrajini iz minute u minutu čitajte >>OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene