Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvave borbe

VIDEO Šef Wagnera objavio jezivu snimku: Stoji ispred drvenih lijesova u kojima se navodno nalaze ukrajinski vojnici

Jevgenij Prigožin
Jevgenij Prigožin Foto: Screenshot/Twitter
Šef Wagnera na društvenim mrežama objavio je snimku na kojoj tvrdi da su ukrajinski vojnici u drvenim lijesovima u blizini Bahmuta.

Društvenim mrežama kruži snimka s Twittera u kojoj osnivač ruske plaćeničke skupine Wagner Jevgenij Prigožin stoji ispred drvenih lijesova u kojima se navodno nalaze ukrajinski vojnici.

Pročitajte i ovo Bahmut iz zraka 27. veljače 2023. godine Borba za Bahmut VIDEO Bjesni jedna od najkrvavijih bitaka od početka rata: "Grad je okružen. Ukrajinci imaju jedan izlaz"

Ne vide se tijela vojnika, već crne vreće koje Wagnerovci zatvaraju u lijesove te prenose u vojno vozilo.

"Ovo je još jedna pošiljka mrtvih Ukrajinaca. Hrabro su se borili i poginuli. Kamion će ih vratiti kući", rekao je Prigožin.

 

 

Snimka je u mraku, ali prema riječima šefa Wagnera, nalaze se na polju u blizini Bahmuta u kojem se tjednima vode bitke preživljavanja i sukobljavanja, teške agresije i užasa. 

Pročitajte i ovo Wagner grupa - 4 paravojna skupina Raste napetost između ruskih snaga i vagnerovaca: Osnivač Wagnera optužio glavni vojni stožer za veleizdaju

Zloglasni Prigožin je u snimci ukrajinske vojnike nazvao hrabrim protivnikom kojeg sada u lijesovima odvode natrag u domovinu

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene