Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I nije prvi put

Jedan putnik zapišan, drugi završio u lisicama: Drama tijekom leta koja je završila dolaskom policije

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Putnik American Airlinesa priveden je nakon leta s JFK-a za New Delhi - a to nije bio jedini neposlušni putnik u zrakoplovu.

Izvještaji lokalnih medija otkrivaju da je u zrakoplovu došlo do svađe između dvojice putnika na letu 292 American Airlinesa koja je završila tako što je jedan putnik mokrio na drugog.

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

Takvi su se incidenti već događali nekoliko puta tijekom posljednjih godina na letovima za Indiju, prenosi ABC News.

American Airlines objavio je: "Let 292 American Airlinesa koji je letio od Međunarodne zračne luke John F. Kennedy (JFK) do Međunarodne zračne luke Indira Gandhi (DEL) dočekala je lokalna policija po dolasku zbog ponašanja u zrakoplovu. Zahvalni smo svojim članovima posade koji su posvećeni sigurnosti i brizi za naše klijente i riješili su okolnosti s najvećom profesionalnošću."

Pročitajte i ovo Avion u plamenu Prizori koji lede krv u žilama VIDEO Putnici snimili stravične trenutke aviona koji se zapalio u letu: Čuo se udarac i onda je počeo požar

U drugom slučaju u nedjelju let United Airlinesa iz Newarka za Tel Aviv okrenuo se nakon tri sata i vratio u Newark također zbog neposlušnog putnika. 

Lokalni izraelski mediji razgovarali su s putnicima, a oni kažu da se muškarac posvađao s posadom nakon što je sjedio na pomoćnom sjedalu stjuardese dok je čekao na toalet.

Pročitajte i ovo Uzrujani muškarac Reagirala policija VIDEO Odvratan ispad zbog bebe u avionu: ''Je li kurvin sin dodatno platio da može vrištati?''

Pročitajte i ovo Austrian Airlines Iz Beča za New York Let za pamćenje: Avion se nakon dva sata leta morao vratiti natrag na polazište, a razlog bi vas mogao prilično iznenaditi

United je objavio sljedeću izjavu: "United let 90 koji je putovao iz Newarka za Tel Aviv vratio se sinoć u Newark ubrzo nakon polijetanja, zbog putnika koji je ometao let. Policija je dočekala zrakoplov i uklonila putnika. Novi let poletio je u nedjelju navečer."

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene