Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rušenje MH17

Ipak su bili svjesni dramatičnosti zbivanja: Putnik pronađen s maskom za kisik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od putnika zrakoplova Malaysia Airlines koji je pao u srpnju u Ukrajini pronađen je s maskom za kisik na licu, rekao je nizozemski ministar vanjskih poslova Frans Timmermans, ocijenivši da su neke od 298 žrtava imale vremena shvatiti zbiljnost događaja.

Timmermans je u jednoj televizijskoj emisiji odgovarao na primjedbu voditelja koji je rekao da u posljednjim trenucima putnici nisu bili svjesni drame. Odbacio je komentar voditelja koji je rekao da za sada ništa ne ukazuje na mogućnost da su putnici razumjeli dramatičnost zbivanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Ilustracija Ljudi završili u bolnici VIDEO Panika u zraku: Muškarac otvorio vrata zrakoplova u letu, razlog je nevjerojatan

Zrakoplov na letu MH17 je pao 17. srpnja na istoku Ukrajine, dok su ondje bijesnili sukobi. Ukrajinske vlasti i proruski pobunjenici međusobno se optužuju za rušenje zrakoplova.

Tko je srušio MH17? Za odgovor nudimo 30 milijuna dolara

Prema prvom izvješću nizozemskog ureda za sigurnost OVV zaduženog za istragu, zrakoplov je eksplodirao u letu nakon što su ga pogodili brojni projektili. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene