Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi moment

Tko je srušio MH17? Za odgovor nudimo 30 milijuna dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim novca, Wifka osobi s 'pravim odgovorima' nudi i novi identitet.

Njemačka tvrtka Wifka, za istraživanje prevara u osiguranju, ponudila je 30 milijuna dolara nagrade za informacije o rušenju zrakoplova Malaysia Airlines koji se sredinom srpnja srušio u Ukrajini. Poginulo je svih 298 putnika i članova posade. Wifku je angažirao anonimni klijent.

'Nakon užasnog atentata sve političke stranke u zemlji i inozemstvu izjavljivale su kako žrtvama, njihovim obiteljima i javnosti duguju razrješavanje okolnosti pada, ali to se još uvijek nije dogodilo', objavila je Wifka na svojim stranicama.

Podsjećamo, zrakoplov je iz Amsterdama letio u Kuala Lumpur, a srušen je 17. srpnja dok je letio nad istočnom Ukrajinom, područjem gdje traje sukob ukrajinske regularne vojske i proruskih separatističkih snaga. Utvrđeno je da je pogođen projektilom, ali ne i tko ga je ispalio; ukrajinska ili proruska strana.

Zrakoplov Malaysia Airlinesa morao prisilno sletjeti

Wifka traži slijedeće informacije i dokaze: tko je oborio MH17, tko je izdao zapovijed, tko prikriva dokaze, tko je direktno odgovoran, što se dogodilo s vojnicima koji su pucali na avion te imena ljudi koji su bili zaduženi za zataškavanje cijelog slučaja.

Osim novca, Wifka osobi s 'pravim odgovorima' nudi i novi identitet. Agencija preporuča zainteresiranima da budu iznimno oprezni te da ih kontaktiraju putem odvjetnika kako bi dogovorili sastanak. Komunikacija putem telefona ili elektroničke pošte nije preporučljiva.
 

Pročitajte i ovo Ukrajinska protuzračna obrana Uz veliku pomoć raznih režima Rusija niže pobjede na bojnom polju: Situacija u Ukrajini je očajna, sprema se nova velika ofenziva Vladimir Zelenski Nova smjena Zelenski smijenio šefa odjela tajne službe: Otkriveno što je učinila njegova supruga

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene