Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vladimir Putin se razveo

FATALNA GIMNASTIČARKA Ona je kriva za Putinov bračni brodolom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest o razvodu ruskog predsjednika Vladimira Putina i njegove supruge Ljudmile ponovno je potaknula priče o Putinovoj navodnoj ljubavnici, bivšoj gimnastičarki Alini Kabajevoj.

Vladimir Putin već godinama demantira glasine o ljubavnoj aferi sa zanosnom Alinom Kabajevom koja se 2007. učlanila u Putinovu stranku Jedinstvena Rusija, a ubrzo je postala i zamjenica predsjednika Dume.

Pročitajte i ovo Volodimir Zelenski Još jedna u nizu Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim NATO-va vojna vježba Nepokolebljivi branitelj "Nepokolebljivi branitelj" Deseci tisuća vojnika uz rusku granicu, Moskva je bijesna: "NATO se sprema za mogući rat!"

Kada je list 'Moskovski korespondent' 2008. godine objavio informaciju da će se dvoje ljubavnika vjenčati, Putin je to demantirao, ali Alina nije željela ništa reći. List je tada objavio da se Putin rastao od svoje supruge te da bi se trebao oženiti Kabajevom.

>> VIDEO Tko je zapravo Putinova supruga?

Priče o njihovom intimnom odnosu nisu prestale, a posebno ih je potaknuo i odnos koji je Putin imao sa svojom suprugom Ljudmilom. Ona se naime, rijetko s njim pojavljivala u javnosti.

U Rusiji se moglo čuti i kako Putin sa Alinom ima djecu, dječaka i djevojčicu te da oni žive u Sočiju na obali Crnog mora.

Atraktivna gimnastičarka i dobitnica je olimpijskih medalja iz Atene i Sydneya, a nakon ozljede 2007. prestala se baviti sportom i ušla u politiku. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene