Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razvod nakon 30 godina braka

VIDEO Tko je zapravo Putinova supruga?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin i njegova supruga Ljudmila objavili su u četvrtak navečer kako se nakon gotovo 30 godina braka odlučili razvesti.

Ruski predsjednik Vladimir Putin (60) i njegova dugogodišnja supruga Ljudmila (55) objavili su u četvrtak navečer u programu državne televizije da se razvode.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Nevjerojatno Pogledajte koga je Rusija dodala na popis ekstremističkih i terorističkih organizacija Kosovska policija Obavještajci objavili Zabrinjavajući izvještaj: "Putinu je potreban novi sukob u Europi i pronašao je idealno mjesto - Balkan"

>> Prosvjednike protiv Putina zatvorili u kavez, žele ih poslati u logor!

Kako javlja AP; u braku su bili gotovo punih 30 godina, a vijest su objavili nakon što su zajedno odgledali balet Esmeralda u Kremlju. Novinarka televizije Rossiya 24 pitala ih je nakon odgledane predstave jesu li istinite glasine da već neko vrijeme ne žive skupa, na što je Vladimir odgovorio: 'Da, to je istina.'

'Odluka je zajednička. Više se gotovo i ne viđamo, svatko vodi svoj život', dodao je ruski predsjednik.

Slično je rekla i Ljudmila, koja mu je tijekom braka rodila dvije kćeri - Mariju i Jekaterinu. Ipak, dodala je kako će zauvijek ostati bliska s Vladimirom te mu se zahvalila na podršci.

Izuzev večerašnjeg baleta, posljednji je put u društvu Vladimira Putina viđena na njegovoj prošlogodišnjoj inauguraciji za treći predsjednički mandat. Ali ona ni inače nije bila često pred fotoobjektivima. 'Ne volim publicitet, teško to podnosim', svojedobno je izjavila.

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov nije znao je li brak Putinovih već formalno okončan ili će pravna procedura razvoda tek uslijediti.

Vladimir i Ljudmila vjenčali su se 28. srpnja 1983. godine. Roditelji su dviju kćeri, Marije i Jekaterine o kojima predsjednik gotovo nikad nije govorio u javnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene