Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Alina Kabajeva tabloidu prijeti tužbom zbog napisa o udaji za Putina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Moskovski tabloid Korrespondent, koji je objavio da se ruski predsjednik Vladimir Putin potajno rastao od supruge Ljudmile te da će u lipnju oženiti gimnastičarsku Alinu Kabajevu, navodi danas na svojoj internet stranici da atraktivna mlada žena nije željela komentirati napise i da je zaprijetila sudskom tužbom.

"Nikakve komentare nećemo davati", rekla je Jelizaveta Ovčinikova, glasnogovornica 24-godišnje Aline.

Pročitajte i ovo Muškarac poginuo, troje ozlijeđenih u ukrajinskim napadima Područje Belgoroda Ukrajinci žestoko napali teritorij Rusije! Međunarodni sud pravde Svjetski sud Europskoj velesili stiže tužba: "Krši konvencije o genocidu i ratovanju"

"Imate vremena do večeri (u srijedu, 16.4.) da mi javite hoćete li napisati demantij ili ne. Ako do navečer ne dobijem tu informaciju od vas ili ako mi kažete da neće biti demantija, pokrenut ćemo sudsku tužbu", zaprijetila je Ovčinikova tabloidu.

Međutim, glasnogovornica je ponovno navečer nazvala redakciju Korrespondenta kako bi dala komentar, ali svoj, jer Alina Kabajeva nije osobno željela ništa reći.

"Informacija koju je objavio vaš list o vjenčanju čelnika države i Aline Kabajeve nije istinita", rekla je Ovčinikova.

Korrespondent je objavio prošlog vikenda, pozivajući se na dobro obaviješteni izvor, da se Putin rastao od svoje supruge prije dva mjeseca te da bi se trebao oženiti Kabajevom 15. lipnja.

Atraktivna gimnastičarka i dobitnica olimpijskih medalja iz Atene i Sydneya, koja se nakon ozljede prestala baviti sportom, čini se da nije samo lijepa nego je i pametna. Naime, od 2. prosinca prošle godine ona je zastupnica u Dumi iz redova Jedinstvene Rusije, stranke čije je čelništvo jučer prihvatio odlazeći predsjednik Putin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene