Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Medijski linč ili promocija

Je li bivša prva dama Njemačke doista bila prostitutka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka bruji o bivšoj prvoj dami Bettini Wulff. Njezina autobiografija 'Izvan protokola', u svega nekoliko dana zauzela je prvo mjesto po prodaji. Supruga bivšeg predsjednika Christijana Wulffa, knjigom demantira nagađanja da se u mladosti bavila prostitucijom.

Kada je njezin suprug 2010.postao predsjednik Njemačke, Bettina Wulff postala je najmlađa prva dama. Medije je osvojila glamuroznim nastupom i istančanim smislom za modu. No, onda su se pojavile glasine o njezinoj prošlosti. Preko noći je postala žena sumnjivog morala, koja se navodno bavila i prostitucijom.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Tko je Nikola Grmoja? Mostov bombarder iz Metkovića: Uvijek spreman na fajt, na granice bi slao vojsku Joe Biden Otkriveno u knjizi Za neke stvari očito još nije prestar: "Dobar seks" tajna je dugog i sretnog braka Joea Bidena

Dosad je šutjela, a sada uzvraća udarac. 38-godišnja supruga bivšeg predsjednika objavila je autobiografiju pod nazivom 'Izvan protokola'. Glasine o prostituciji demantira. Tužila je njemačko izdanje internetskog pretraživača Google, jer su prvi pojmovi koji se pojave kada se upiše njezino ime, prostitutka i escort dama. Bettina Wulff je prisilila 34 njemačke medijske kuće na pismeno obvezivanje da neće citirati nagađanja. Jedan TV voditelj to je odbio. Sada i njega tuži.

>> Osramoćenom Wulffu mirovina od 199.000 eura na godinu

Neki tvrde da je Bettina Wulff žrtva političke borbe unutar Kršćansko-demokratske unije. 2006. godine, kada su se pojavile prve glasine, njezin suprug slovio je za najvećeg rivala Angele Merkel. No, zašto obračun tek sada? Bettina Wulff stručnjakinja je za odnose s javnošću, pa se nameće zaključak da bi jedan, ako ne i glavni razlog, mogla biti promocija njezine knjige.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene