Vlasti u Indoneziji izdale su upozorenje za tsunami nakon potresa magnitude 6,8 po Richteru koji je zatresao otok Sulawesi.

Galerija


Epicentar potresa bio je 280 kilometara od južne provincije Gorontalo na dubini oko 17,5 kilometra. Lokalnom stanovništvu predložena je evakuacija. Još uvijek nema izvješća o materijalnoj šteti ili žrtvama, javlja RT.

Vezani članci Zvonimir Pućo šest mjeseci ne dolazi na posao (Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL) - 4 Nevjerojatan slučaj: HDZ-ov zamjenik gradonačelnika pola godine ne dolazi na posao, ali uredno prima plaću od 8.800 kn Snažan potres pogodio Indoneziju (Foto: AFP) - 4 Snažan potres u Indoneziji ubio najmanje jednu osobu: Uništeno više od 30 kuća, ali bez opasnosti od tsunamija

Otok Sulawesi i prošle je godine pogođen potresom. Tada je stradala druga strana otoka i poginulo je 4300 ljudi. U gradu na obali Paluu valovi su odnosili ljude, dijelove kuća, automobile i stabla.

 

 

Summit u Dubrovniku: Potpisano sedam ugovora o suradnji s kineskim tvrtkama, između ostalog i o razvoju željezničke pruge Zagreb - Rijeka