Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlazak u 64. godini

Iznenada preminuo bjeloruski ministar vanjskih poslova: Trebao se sastati s Lavrovom u ponedjeljak

Vladimir Makei
Vladimir Makei Foto: Afp
Ministar vanjskih poslova Bjelorusije Vladimir Makei preminuo je u 64. godini života, priopćilo je u subotu bjelorusko ministarstvo vanjskih poslova.

Bjelorusko ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je da je preminuo ministar vanjskih poslova Bjelorusije Vladimir Makei u 64. godini života.

"Vladimir Makei, ministar vanjskih poslova Republike Bjelorusije, iznenada je preminuo danas", objavilo je Ministarstvo vanjskih poslova na svom službenom Facebook profilu u subotu, ne navodeći više detalja o okolnostima smrti ministra vanjskih poslova.

Makei se trebao sastati s ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejem Lavrovom u ponedjeljak, prema ruskim državnim medijima RIA Novosti.

Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko izrazio je u subotu sućut Makeijevoj obitelji i prijateljima, piše CNN.

Pročitajte i ovo Aleksandar Lukašenko Osebujni nastup VIDEO Lukašenko u trenirci cijepa drva i ruga se Europi: "Hajde, prijatelju! Spriječimo da Europa umre od hladnoće"

Rusko ministarstvo vanjskih poslova dodalo je u priopćenju da je duboko šokirano viješću o njegovoj smrti. "Kao šef MVP-a dao je veliki doprinos daljnjem jačanju rusko-bjeloruskih odnosa", zaključili su.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene