Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografija svjedoči

Iznad Fruške gore: Je li ovo NLO?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radio televizija Vojvodina objavila je u svojoj emisiju fotografiju na kojoj se vidi nepoznati leteći objekt, a koja je snimljena 9. rujna na obroncima Fruške gore.

Pročitajte i ovo Miloš Vučević Stigle osude U spotu srpskog ministra obrane i zastava RS Krajine, sablaznio nacionalističkim porukama: "Budi se neko novo vrijeme" Policija u Srbiji, ilustracija Radnik postao heroj Detalji brutalnog napada pomahnitale 40-godišnjakinje: "Krvi je bilo na sve strane, jaukala je..."

Na fotografiji koju je RTV-u poslao Novosađanin Vladimir Šegulujev vidi se leteći objekt fotografiran oko 17 sati iznad sela Bukovac na obroncima Fruške gore, a autor tvrdi da je objekt primijetio tek kada je fotografije s aparata prebacio na računalo, piše Blic. 

Iz Direktorata civilnog zrakoplovstva Srbije RTV-u su rekli da u regiji Bukovca 10. rujna nije bilo letova civilnog zrakoplovstva. Slučaj iz Bukovca nije usamljen, čemu je RTS svjedočio i pilot Stevan Popov. On tvrdi da je 1990. cijela posada izvanrednog leta od Zagreba u Beograd vidjela nepoznati leteći objekt, a kontrola leta im je više puta ponovila da radar nije primijetio niti jednu letjelicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene