Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbijena stakla i oštećenja

Italija: Mafija bombom pokušala ubiti tužitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bombaški napad ispred kuće tužitelja u Reggio Calabriji, koji je prošao samo s oštećenjima zgrade, vlasti pripisuju kalabreškoj mafiji N'Drangheti.

Bomba je razbila stakla te i okolnih stambenih zgrada, prema snimkama koje prenose talijanske tv-kuće. Na Sky TG 24 je tužitelj Ancone Vincenzo Macri, bivši član državne antimafijaške uprave rekao da sigurno N'Drangheta stoji iza tog napada. Napadnut tužitelj Salvatore Di Landro je ocijenio da se kalabreška mafija.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

>> Italija: Uhićena 46 pripadnika kalabrijske mafije

obrušila na njega i spomenuo je ekslopziju bombe ispred ureda tužiteljstva u Reggiu 3. siječnja koja se također prispuje N'Drangheti. Posljednjih 20 godina N'Drangheta je postala najveća i najmoćnija od 4 talijanskih mafija, uz sicilijansku Cosa Nostru, Camorru u regiji Napulja i Sacra Coronu Unita u Apuliji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene