Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na letu bilo 250 putnika

Istražitelji na aerodromu JFK u New Yorku pretražili zrakoplov iz Moskve: "Hitne službe napustile su zračnu luku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija u zrakoplovu Aeroflota koji je u New York sletio iz Moskve istražuje potencijalnu prijetnju bombom.

Avion Aeroflota sletio je na aerodrom JFK u nedjelju oko 15:45 po lokalnom vremenu, javlja Russia Today. Slijetanje je prošlo bez poteškoća.

Fox News u nedjelju navečer po našem vremenu objavio je kako je na letu bilo 250 putnika. Svi su evakuirani. Na službenom Twitteru zračne luke potom je objavljeno kako osoblje za hitne slučajeve radi na "incidentu koji je u tijeku", ali napominju i kako se promet neometano odvija. Navodno je samo jedna pista zatvorena.

 

 

Riječ je o Boeingu 777. 

Oko 4 sata ujutro po našem vremenu na službenom Twitteru zračne luke JFK objavljeno je kako je sva hitna aktivnost prekinuta te su pripadnici hitnih službi napustili prostor zračne luke. 

 

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon uzlijetanja u Manchesteru Sekunde do katastrofe: Avion sa 186 putnika brzinom od 515 km/h prošao na metar od drona - "Bio je plave boje, težine najmanje 10 kg"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaoštravanje sukoba Građani Armenije traže zaustavljanje agresije: "Moja kćer (9) je poginula kada su zapucali ili bacili bombu, ozlijeđeni su mi sin i supruga"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene