Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka kaosa

Gledali utakmicu na Copacabani, a onda je puklo - Uletili su pljačkaši, došla je policija...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Copacabanu, gdje se gledala utakmica, prvo je upala naoružana banda i pljačkala ljude, a onda je došla interventna policija...

Interventna policija imala je pune ruke posla na najpoznatijoj brazilskoj plaži, Copacabani, gdje su deseci tisuća ljudi na video zidu pratili utakmicu Brazil-Njemačka.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Naime, na plažu su upali članovi naoružane bande koji su izveli 'masovnu pljačku', piše Daily Mirror pozivajući se na izvješća brazilskih medija. Najprije su pucali u zrak, opljačkali bar, a onda su krali torbe i nakit. No, prava je panika nastala kada je na Copacabanu stigla interventna policija.

Novinari su putem društvenih mreža izvješćivali o glasnoj pucnjavi. Fotografije s poprišta događaja svjedoče i o uhićenjima te spaljenim zastavama i ljudima koji su se počeli obračunavati međusobno.

VIDEO Procurila snimka iz svlačionice Argentine: Što će reći Brazilci?

Nakon povijesnog poraza Brazila kojemu je Njemačka zabila sedam golova, izbili su neredi u nekoliko gradova. U Sao Paulu su zapaljeni automobili, a maskirani napadači zasuli su kamenjem tri autobusa te jedan zapalili.

U Belo Horizonteu je bilo najmanje 12 ozlijeđenih, a u Rio de Janeiru se policija se borila s maskiranim napadačima koji su krali i razbijali izloge trgovina.

Kako je to izgledalo na brazilskim ulicama, pogledajte u videu: 


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene