Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Napadi kopljima i otrovnim strelicama

VIDEO: Indonezijska plemena sada ratuju zbog miraza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indonezijska plemena Kogoya i Murib ušla su u sukob radi premalog miraza. Ovo je već drugi sukob indonezijskih plemena zbog bizarnog razloga u posljednje vrijeme.

Jedna odoba je ranjena nakon što je policija pokušala smiriti sukob između ovih dvaju plemena. U sukobima su domoroci koristili koplja te otrovne strelice u sukobu koji je počeo sa svadbom.

Pročitajte i ovo Prabowo Subianto (L) i Gibran Rakabuming Raka (D) "Najbolji Indonežani" Nakon neslužbenih rezultata Subianto proglasio pobjedu, rivali daleko iza njega Screenshot Mračna povijest Opasan predsjednički kandidat: Krvavu prošlost i bliskost s diktatorom pokušava sakriti plesom i simpatičnim videima na društvenim mrežama

>> VIDEO: Zbog mobitela izbio rat među plemenima

>> Foto: 'Izgubljeno pleme' strelicama gađalo avion

Naime, jedan član Kogoya plemena oženio je članicu Murib plemena, a nakon svadbe rekao je kako je miraz premalen. Sukob između obitelji mladenaca prerastao je u sukob plemena što i nije nikakvo čudo kada se zna kako se ova dva plemena sukobljavaju već desetljećima. U posljednjih godinu dana sukobi su se smirili uz tek povremene eskalacije, a svađa oko miraza stanje je pogoršala.

Sukob ovih dvaju plemena smeta pri iskopavanju bakra u obližnjim rudnicima pa je policija napravila sve kako bi se oni smirili. U krajevima gdje žive plemena Kogoya i Murib nalaze se treća najveća nalazišta bakra na svijetu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene