Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon potvrđene optužnice

"Imamo obavještajne podatke da Dodik planira pobjeći iz zemlje!": Ministar obrane BiH otkrio eksplozivni podatak

Milorad Dodik
Milorad Dodik Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Ministar obrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez komentirao je potvrđenu optužnicu protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i rekao kako postoje obavještajni podaci da planira pobjeći iz BiH.

Ministar obrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez rekao je da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik planira pobjeći iz BiH i da o tome postoje obavještajni podaci.

"Milorad Dodik je 15-ak godina trovao političku situaciju u Bosni i Hercegovini i tome je došao kraj. Ovo je vrhunac igre", rekao je ministar obrane za BHRT

"Za dvije godine, i sada, ide velika rata otplate kredita Republike Srpske, s velikim kamatama. Za dvije godine ide milijarda i šest milijuna, a to je ogroman iznos i za razvijenije države u svijetu."

Pročitajte i ovo Pernar upao Tomaševiću na konferenciju Pa, zar opet? VIDEO Novi incident! Pogledajte kako je Pernar ponovno upao Tomaševiću na presicu i što je gradonačelnik napravio

"On ima nekoliko opcija. Najvjerojatnije zatvor. Postoje obavještajni podaci da planira pobjeći iz BiH. Ne može se izvući iz ove situacije. To je sam sebi napravio. On godinama govori da je RS prijetio. Govori sebi da će netko ukinuti RS, pa je brani."

Pročitajte i ovo Mahsa Amini Na zapadu Irana Uhićen otac Mahse Amini: "Zaprijetili su mu da ne obilježava godišnjicu smrti svoje kćeri"

"Rekao je mnogo uvreda na račun BiH. I to će mu se vratiti kao bumerang, a najviše će profitirati građani sjeveroistočne BiH", poručio je Helet.


 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene