Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripremaju svečanost

I Crna Gora slavi priključenje Hrvatske EU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Herceg Novom, koji je zemljopisno najbliži crnogorski grad Europskoj uniji, kao i na obližnjem graničnom prijelazu prema Hrvatskoj priprema se svečanost u povodu ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

Na graničnom prijelazu Karasovići u ponedjeljak u devet sati predviđen je sastanak predstavnika delegacije Europske unije u Crnoj Gori, crnogorskog ministarstva vanjskih i europskih poslova, predsjednika općine Herceg Novi i predstavnika lokalnih vlasti Dubrovnika i Konavla.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bio i na okruglom stolu Vujčić zvonjavom dao znak za početak trgovanja na Frankfurtskoj burzi Slika nije dostupna Otvorena Kuća Europe Prvi dan u Europskoj uniji: 'Ovo je jutro bez mamurluka'

>> Pogledajte kakav je spektakl Nova TV priredila povodom ulaska Hrvatske u EU!

Gradonačelnik Herceg Novoga uručit će predstavnicima Dubrovnika i Konavala simbolične darove uz čestitke u povodu ulaska u Europsku uniju.

Svečani program nastvit će se u Herceg Novom, s brojnim sudionicima. Predviđen je i okrugli stol u gradskoj kavani o utjecaju ulaska Hrvatske u EU na proces europskih integracija u Crnoj Gori. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene