Nova zvijezda Europe

Pogledajte kakav je spektakl Nova TV priredila povodom ulaska Hrvatske u EU!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povodom ulaska Hrvatske u EU u Dubrovniku i Vukovaru su upriličeni pravi glazbeni spektakli za koje su se pobrinuli Severina te Colonia i Prljavo kazalište.

Kako bi obilježila ulazak Hrvatske u EU, Nova TV je svojim gledateljima poklonila četverosatni spektakl tijekom kojeg su imali priliku uživati u koncertima vrhunskih hrvatskih zvijezda - Severine u Dubrovniku te Prljavog kazališta i Colonije u Vukovaru, a kojeg ste mogli UŽIVO gledati i na našem portalu Dnevnik.hr.

Pogledaj i ovo showbuzz Poklon gledateljima - Nova zvijezda Europe Evo kako je izgledao veliki spektakl na Novoj TV!

>> Severina u Dubrovniku: Evo kako je oduševila prepuni Stradun!

>> Prljavo kazalište nastupilo u Vukovaru

>> Colonia rasplesala preko 12 tisuća ljudi u Vukovaru!

No, svi oni koji su imali priliku doći i uživo pogledati nastup najvećih hrvatskih zvijezda, to su i učinili. Tako je dubrovački Stradun bio prepun Severininih obožavatelja dok je prostor ispred ispred vukovarskog dvorca Eltz vrvio vojskom obožavatelja Colonije i Prljavog kazališta.

A kako bismo vas podsjetili što je to Nova TV poklonila svojim gledateljima donosimo dio atmosfere u fotografijama i videima!

Severina je u Dubrovniku rasplesala prepuni Stradun hitovima 'Italiana', 'Dobrodošao u klub', 'Pogled ispod obrva', 'Brad Pitt' i ostalim, starijim i novim pjesmama. Odjenuvši se u kostime poput onih koje je nosila na turneji po arenama, ostavila je dojam pravog spektakla te pokazala dio atmosfere kakva je vladala na njezinim koncertima u posljednje vrijeme.

Spektakl u Vukovaru počeo je nastupom Prljavog kazališta koji je publiku pokrenuo hitovima 'Sve je lako kad si mlad', 'Marina', Kiše jesenje', 'Mojoj majci'...

Nakon Prljavaca nastupila je Colonia i dodatno začinila okus slavlja u Vukovaru. Oko 12 tisuća Vukovaraca plesalo je na hitove 'Dok ljuljaju se kreveti', 'Oduzimaš mi dah', 'Tako ti je mali moj', Plamen od ljubavi' i druge.



>> Spektakl na Novoj TV: UŽIVO koncerti Severine, Prljavog kazališta i Colonije

Snimite sebe, svoje prijatelje, sumještane i recite nam zašto vjerujete da su vaše mjesto, grad ili cijela Lijepa naša nove zvijezde Europe, a mi ćemo od prikupljenih snimaka napraviti zajedničku razglednicu europske Hrvatske. Kako to izgleda, pogledajte OVDJE!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene