Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se istražuje

Htio izbosti profesoricu: Skandal u školi u Subotici, učenik suspendiran zbog navodnih prijetnji

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zbog navodnih prijetnji profesorici kemije učenik osmog razreda OŠ Sečenji Ištvan u Subotici suspendiran je s nastave.

Prošlog ponedjeljka učenik je udaljen s nastave nakon što nije želio predati mobilni telefon na satu engleskog jezika.

Nekoliko dana kasnije, u četvrtak, viđen je ispred škole. Toga dana njegova školska kolegica na satu je ispričala kako on želi izbosti profesoricu i da će se osvetiti svima koji su mu se smijali. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Naložena obdukcija Bizaran slučaj u Beogradu: U stanu pronađen kostur, stanara nitko nije vidio tri godine

"Djevojčica koja je stalno s njim je to je ispričala i onda je nastao kaos. Djeca su se jako uplašila, a i mi roditelji. On od ranije radi probleme, čujemo svakakve priče, ne znamo što je istina", ispričao je jedan od uznemirenih roditelja.

Pročitajte i ovo Snažan vjetar u Engleskoj rekordni vjetrovi VIDEO Oluja Isha zamrznula Veliku Britaniju i Irsku: Otkazane stotine letova, ne voze vlakovi ni trajekti

Pročitajte i ovo Robert Fico i Viktor Orban Izjava odjeknula Europom Slovački premijer upozorio Ukrajinu: "Moraju pristati na kompromis, Rusija se neće povući"

Ravnateljica škole Kristina Antal Dinčić u kratkoj je izjavi rekla da je škola upoznata sa slučajem i da su sve mjere poduzete, piše Nova.rs.

Revoltirani roditelji najavili su prosvjed za danas popodne, dok je ravnateljica poručila da će se danas obratiti roditeljima.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene