Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na obilaznici

Horor u Njemačkoj: Sedmero poginulih u frontalnom sudaru, ljudi izgorjeli u automobilima

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Frontalno su se sudarila tri automobila, BMW, Volkswagen i Mercedes, na njemačkoj obilaznici. Izgorjelo je šestero ljudi, a još je jedan čovjek poginuo u trećem autu.

Na obilaznici Bad Langensalza u subotu poslijepodne poginulo je sedmero ljudi. Još troje je ozlijeđeno, neki teže. Jedan čovjek je u životnoj opasnosti.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

"U nesreći su sudjelovala tri vozila - BMW, Volkswagen i Mercedes", rekla je u nedjelju ujutro Sandra Knopf iz državnog operativnog centra Tiringije. U dugom zavoju automobil je prešao u suprotnu traku te se sudario s dva nadolazeća automobila.

Dva vozila koja su sudjelovala u nesreći nakon nesreće su se zapalila. Treći automobil bio je prevrnut uz rub ceste. Sve žrtve poginule su u svojim vozilima. Prema policiji, tijela su se mogla izvući tek nakon što je ugašen plamen.

Stanovnici su zamoljeni da drže zatvorene prozore i vrata zbog jakog dima. Prema Državnom operativnom centru, među žrtvama je nekoliko "mladih odraslih osoba", piše Bild.

Dvije osobe, uključujući osobu za koju se sumnja da je uzrokovala nesreću, prebačene su u bolnicu s ozljedama opasnim po život, rekao je glasnogovornik Državnog operativnog središta, piše Tag24.de. Mjesto nesreće je, prema policiji, bilo zatvoreno tijekom noći.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene