Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcijska scena

Napadača je oborio ratni veteran, transvestit ga udario štiklom: Ovo su heroji iz pucnjave u gej klubu

Mjesto pucnjave u američkom gradu Colorado Springs - 2
Mjesto pucnjave u američkom gradu Colorado Springs - 2 Foto: Afp
Objavljenu tko su heroji koji su u masovnoj pucnjaki u gej klubu u Coloradu oborili napadača. Sprječili su da se dogodi veća tragedija.

Otkriveno je tko su heroji koji su uspjeli oboriti napadača u gej klubu u Coloradu u SAD-u. Nakon što je 22-godišnjak upao u klub i otvorio vatru tragično je ubio pet ljudi prije nego što ga je u daljnjem napadu spriječio veteran američke vojske. Njemu se kasnije pridružilo još dvoje nesutrašivih pojedinaca.

Bivši vojnik koji je služio u Iraku i Iranu, Richard Fierro u Club Q je došao s obitelji. Sa suprugom, kćeri i njezinim dečkom gledao je drag show kada je unutra ušetao napadač i počeo pucati.

Mjesto pucnjave u američkom gradu Colorado Springs - 2 Mjesto pucnjave u američkom gradu Colorado Springs - 4 (Foto: Afp)

Veteran je potrčao preko sobe i bacio se na njega. Tada im je prišao Thomas James i odurnuo pušku dalje od napadača. Međutim, Fierro je primijetio da osumnjičeni ima i pištolj koji mu je uzeo i njime ga udarao.

"Dok sam ga tukao sam govorio: 'Je***o ću te ubiti jer si pokušao ubiti moje prijatelje.' Moja obitelj je bila unutra, moja djevojčica je bila unutra," prepričao je.

Za to vrijeme ga je drugi muškarac udarao nogom u glavu, a tada im je uskočila i jedna od izvođačica drag showa. "Ona ga je napala cipelama s visokim potpeticama koje je nosila."

Pročitajte i ovo Mjesto pucnjave u američkom gradu Colorado Springs - 4 IDENTIFICIRAN NAPADAČ Policija objavila detalje užasa u američkom klubu: "Dva heroja su mu se suprotstavila i spriječila nastavak ubijanja"

Ubrzo nakon toga u klub je ušla policija, a hrabri veteran je tada počeo pomagati ozlijeđenima. Iako sada svi spominju njegovo ime i nazivaju ga herojem, on sam ne osjeća se tako.

Kao prvo, jedan od pet poginulih je i dečko njegove kćeri, a tu su i drugi ozliješđeni kao i svi oni koji su doživjeli tešku traumu. Uz to, Fierro tvrdi kako je pokušao ostaviti iza sebe vještine koje je iskoristio. Dosta mu je rata i borbe.

Pročitajte i ovo Policija ispred gay kluba u Americi Pucnjava u Americi VIDEO Masakr u klubu: Ubijeno najmanje petero ljudi, ozlijeđeno njih 18

Gradonačelnik Colorado Springsa John Suthers je ispričao da nikada nije upoznao nekoga tko je napravio takav herojski čin, a ada je bio tako ponizan.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene