Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javila se još jedna žena

Herman Cain odustao od kampanje nakon optužbi za zlostavljanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovog tjedna javila se i peta žena, koja tvrdi da je s Cainom održavala 13-godišnju vezu.

Herman Cain je obznanio kako je odustao od kandidiranja za predsjednika SAD-a nakon što ga je nekoliko žena optužilo za seksualno zlostavljanje. Cain je uvijek negirao optužbe, no odlučio je prekinuti kampanju kako bi zaštitio svoju obitelj, prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo Zoran Milanović i Andrej Plenković - 2 Šokantna zbivanja Svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda

‘Herminator’ je vijest svojim simpatizerima priopćio u subotu u društvu svoje supruge Glorije, s kojom je u braku već 42 godine, a čije su ime prije Cainova govora okupljeni skandirali. Cain je također rekao kako ovo nije kraj njegova javnog djelovanja, pa će tako i dalje promovirati svoj ekonomski plan ‘9-9-9’ putem svoje internetske stranice TheCainSolutions.com.

'Neću biti utišan i neću nestati', poručio je Cain.

Podsjetimo, većina navodnih slučajeva zlostavljanja dogodila se tijekom devedesetih godina, u vrijeme dok je Cain bio predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja. S optužbama su se javile četiri žene, od kojih su dvije, Sharon Bialek i Karen Kraushaar, pristale otkriti identitet.

Ovog tjedna javila se i peta žena, Ginger White, koja tvrdi kako je s Cainom održavala 13-godišnju vezu. Cain je potvrdio da joj je novčano pomagao, no tvrdi da veza nije bila seksualne prirode, a White je opisao kao ‘problematičnu’.

'Šaljem čekove mnogima, pomažem mnogima. To samo po sebi nije dokaz', objasnio je Cain svoju stranu priče, dodavši kako njegova supruga razumije kako je on ‘darežljiva osoba’. Sama Gloria Cain, koja se rijetko pojavljuje u medijima, prošlog je mjeseca za Fox News izjavila kako vjeruje da su optužbe za seksualno zlostavljanje neosnovane. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene