Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Dan žalosti

Hercegovina zavijena u crno: Posljednji oproštaj od tragično preminule obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednji oproštaj od tragično stradale obitelji Krstić održan je u utorak ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru.

U utorak je Mostaru održan posljednji ispraćaj tragično stradale obitelji Krstić koja je u subotu oko 20 sati poginula u teškoj prometnoj nesreći na magistralnom putu M-17 u mjestu Buna –Zaton, kada su četiri osobe smrtno stradale, a četiri su teško ozlijeđene.

U nesreći je poginuo bračni par Boris (35) i Marijana (34) te njihov sin Roberto (9), a njihova trogodišnja kći zadobila je za život opasne ozljede i na liječenju je u SKB-u Mostar, piše Klix.ba.

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić proglasio je Dan žalosti, uputivši obiteljima tragično stradalih izraze sućuti zbog stravične nesreće.

Pročitajte i ovo Automobili iz prometne nesreći - 2 pijani se utrkivali Tuga u Mostaru: Proglašen dan žalosti, oglasila se bolnica o stanju djevojčice koja je ostala bez obitelji

Posljednji ispraćaj tragično stradale obitelji Krstić održan je ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru. Obitelj je pokopana na rimokatoličkom groblju u naselju Ortiješ.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća u Mostaru - 5 istraga se nastavlja Cure detalji užasa kod Mostara: Djevojčica (3) bori se za život, poginuli su joj otac, majka i devetogodišnji brat

Prema neslužbenim infomacijama obitelj je žrtva utrkivanja i nesavjesne vožnje druga dva automobila na cesti, BMW-a i Mercedesa. Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW-a Mate Primorac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene