Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pijani se utrkivali

Tuga u Mostaru: Proglašen dan žalosti, oglasila se bolnica o stanju djevojčice koja je ostala bez obitelji

Trogodišnja djevojčica čiji su majka, otac i brat poginuli u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu navečer kod Mostara stabilno je, objavili su bolnički izvori, a lokalne vlasti u Mostaru proglasile su dan žalosti za utorak, kada će biti pokop nastradalih.

Kako je izvijestila Sveučilišna klinička bolnica (SKB) u Mostaru, teško ozlijeđena djevojčica je s odjela intenzivne njege premještena na Odjel za dječju kirurgiju.

"Njezino trenutačno stanje je stabilno, iako je zadobila teške tjelesne ozljede koje su opasne po život", naveli su predstavnici bolnice.

Za sutra je najavljen pokop obitelji Krstić, u kojoj su poginuli supružnici te njihov devetogodišnji sin, dok je trogodišnja djevojčica u teškom stanju. Zbog toga su gradske vlasti proglasile dan žalosti.

Još je jedna osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu dogodila južno od Mostara.

Prema policijskom izvješću, u prometnoj nesreći sudjelovala su četiri vozila, a mediji navode kako je do tragedije došlo zbog utrkivanja dvaju vozila.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća u Mostaru - 5 istraga se nastavlja Cure detalji užasa kod Mostara: Djevojčica (3) bori se za život, poginuli su joj otac, majka i devetogodišnji brat

Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije priopćilo je da provodi istragu te također navodi kako mediji objavljuju razne neprovjerene informacije i navodne verzije nesreće.

Pročitajte i ovo Automobili iz prometne nesreći - 1 preminuo i muškarac iz BMW-a Poznat uzrok užasa kod Mostara: Vozači BMW-a i Mercedesa pijani se utrkivali, trogodišnja djevojčica bori se za život, obitelj joj poginula

Dodaje da su naložena neophodna vještačenja, od obdukcije smrtno stradalih osoba, vještačenja tehničke ispravnosti vozila, prometno-tehničkih, medicinskih i ostala potrebnih vještačenja kako bi se potpuno rasvijetlile sve okolnosti koje su dovele do ove prometne nesreće s tragičnim posljedicama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene